Advies op maat

Advies Sociale innovatie

Wat is advies op maat?

Bij Triskelion Advies krijgt u altijd maatwerk.

Elke organisatie is anders. Elk mens is anders. Elke situatie is anders. Daarom benader ik elk verandertraject als maatwerk. Op maat voor uw organisatie en op maat voor de mensen die er werken. Maar ook op maat voor uw klanten en partners.

Wat levert Advies op maat op?

Een verandertraject op maat zorgt ervoor dat uw verandering kan slagen. 75% van de verandertrajecten mislukt. Vaak is dat te wijten aan het blindelings volgen van een standaard methodiek. Vaker nog wordt bewust of onbewust vergeten de mensen erbij te betrekken. Zij zijn degene die het verschil kunnen maken.

Overigens gaat advies verder dan het opstellen van een document. Juist het traject erna is belangrijk om te voorkomen dat u het volgende lijvige document onder in uw lade kunt stoppen zonder resultaat te behalen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Als u kiest voor Triskelion Advies, kiest u voor een traject waarbij de kracht van de mensen in uw organisatie optimaal kunt inzetten om uw visie, missie en doelen te bereiken. Mochten uw visie, missie en doelen niet goed inzichtelijk zijn, zal dat tevens onderdeel van het maatwerk traject zijn.

Wat verwacht ik van u en uw organisatie?

Voor het slagen is allereerst het commitment van de 'top' essentieel. Ook voor directeuren en managers veranderd er veel. Triskelion Advies heeft een volledige vrijheid van handelen nodig, uiteraard rekening houdend met uw visie, missie en doelen. Er zal een open en eerlijke communicatie nodig zijn. Overige sleutelwoorden zijn:

  • Vertrouwen
  • Verantwoordelijkheid
  • Loslaten

Interesse?

Wilt u ook al die kennis die aanwezig is in uw organisatie benutten? En een betekenisvol en geslaagde verbetering doorvoeren op maat voor uw organisatie? Een heel goed idee!

Ik kom graag langs voor een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we kijken of er een klik is en kan ik wat dieper ingaan op de mogelijke verandertrajecten voor uw organisatie. Stuur mij een e-mail of bel mij op 06 - 27 49 01 67.